Vršimo usluge marketinga za tvrtke svih veličina. Posvećenost svakom klijentu, moderna i kvalitetna rješenja, mlad i stručan tim razlozi su Vašeg povjerenja. – ZNAMO KAKO

Mid je marketinška agencija koja pruža usluge on-line i off-line marketinga tvrtkama svih veličina. Cjelovitim marketinškim miksom osiguravamo uspješnu promociju Vašeg poslovanja. Naša agencija je sastavljena od web i grafičkih dizajnera, komunikologa i PR stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom.

Pružamo Vam marketinšku podršku od nastanka brenda do njegovog konačnog pozicioniranja na tržištu. Mid tim svojim znanjem kvalitetno pokriva sva područja koja su potrebna za uspješan i profitabilan marketing. Vršimo usluge poslovnog savjetovanja, reputacijskog managementa, kriznog komuniciranja, digitalnog oglašavanja, content marketinga i vođenja društvenih mreža.

Također za Vas izrađujemo i održavamo web stranice i web shopove, kreiramo 360 virtualne ture, radimo profesionalan video prijenos uživo vaših događanja, profesionalne fotografije i video snimanja Vaših nekretnina, prozvoda i usluga. Naš marketinški miks zaokružen je uslugama grafičkog dizajna, oblikovanjem Vašeg promotivnog materijala i digitalnim tiskom.

Posebno želimo istaknuti naše dolje navedene usluge jer vjerujemo da mogu uvelike pomoći svim tvrtkama pogođenim uvedenim izvanrednim mjerama zbog pandemije, te im omogućiti brži nastavak poslovanja i minimalne gubitke u prodaji.

BRZA IZRADA WEB SHOPA

Web trgovina je postala nužnost za sve klasične trgovine i trgovce. Ostvarite on line prodaju brzo i kvalitetno! Web shop je najjednostavniji i najučinkovitiji način brzog povezivanja s kupcima, a time i povećanja prodaje. Brzo i kvalitetno izrađujemo jednostavne web shopove u WordPressu!

PROFESIONALNO FOTOGRAFIRANJE PROIZVODA

Visoko kvalitetne fotografije određuju uspjeh web shopa. Želite da Vaš proizvod izgleda najbolje? Tu smo za Vas. Pružamo usluge profesionalnog fotografiranja proizvoda za potrebe internet prezentacije, za tiskane kataloge ili izradu promo materijala.

LIVE STREAMING SVIH VRSTA DOGAĐANJA

Omogućite Vašim klijentima da iz udobnosti svog doma prate Vaše događanje u realnom vremenu. Putem live streaminga promovirajte svoje proizvode i usluge ili održavajte on line edukacije i tečajeve. Bez obzira na karakter događanja koji želite prenosti uživo putem naših alata pomoći ćemo Vam u upravljanju streamom i komunikaciji s gledateljima.

PODNE NALJEPNICE ZA DISTANCIRANJE

Sigurnost Vaših kupaca i djelatnika je na prvom mjestu! Zaštitite ih našim kvalitetnim podnim najljepnicama za distanciranje. Personaliziramo naljepnice u skladu s Vašim brendom te ih tiskamo brzo i kvalitetno.