Želite unaprijediti svoje poslovanje i tražite marketinšku agenciju koja bi Vam
pomogla u tome? Na pravom ste mjestu.

ZNAMO KAKO. Svojim uslugama zaokružujemo Vašu marketinšku priču.

MID je marketinška agencija sastavljena od web i grafičkih dizajnera, komunikologa i PR stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom. Vjerujemo da je kvalitetan dizajn središte svakog uspješnog branda i dobre marketinške priče. Brand je ambasador Vašeg poslovnog identiteta, zbog čega je vrlo važno da bude smislen, privlačan i trajan.

Specijalizirani smo za poslovno savjetovanje i edukaciju malih i srednjih tvrtki, u cilju što boljeg i kvalitetnijeg pozicioniranja na tržištu.

Naše usluge su produkt iskustva i ljubavi prema novim tehnologijama. Osmišljavamo i izrađujemo web stranice, promotivne strategije i grafička rješenja.

Nudimo usluge profesionalnog fotografiranja i video snimanja kao i 360° virtualne šetnje.

Posvećenost prema svakom klijentu, moderna i kvalitetna rješenja, mlad i stručan tim pravi su razlozi da nam poklonite Vaše povjerenje.

Nudimo usluge profesionalnog fotografiranja i video snimanja kao i 360° virtualne šetnje.

Posvećenost prema svakom klijentu, moderna i kvalitetna rješenja, mlad i stručan tim pravi su razlozi da nam poklonite Vaše povjerenje.Kontaktirajte nas i recite koji je Vaš poslovni cilj –
ZNAMO KAKO ga ostvariti!

Mi smo

Boris
Boris Ušljebrka

Boris je naš najveći kreativac, pokretački duh i nepresušni izvor novih ideja. Neumornim praćenjem trendova, istraživanjem tržišta i pronalaskom novih potencijala za daljnji razvoj, uspješno preoblikuje MID u modernu marketinšku agenciju koju uz posvećenost klijentu i kvalitetan dizajn, krasi i stručan tim.

boris@mid.hr
Tanja
Tanja Ušljebrka

Kao da upravljanje financijama MID-a nije dovoljno zahtjevno, Tanja je i naš stručnjak za prodaju. Svojim vještim okom lako prepoznaje prave poslovne prilike i uspješno usmjerava MID-ove kreativce već preko 20 god. Osim kvalitetno odrađenog posla, Tanju najviše veseli vježbanje joge i planinarenje s prijateljima.

tanja@mid.hr
Anamaria
Anamaria Vukov

Anamaria je pravi zaljubljenik u dizajn. Njezina svestranost, kreativnost i sposobnost reklamno-prodajnog razmišljanja dodatno su upotpunjeni izvrsnim smislom za detalje, brzinom i vještinom rada u grafičkim programima. Kad ne dizajnira, Anamaria vodi svoje izviđače u nove pustolovine.

anamaria@mid.hr
Marina
Marina Pivalica

Naš kreator dobrog web dizajna, Marina, voli igru s kodovima, uživa u programiranju i stvaranju cool webova. Apsolutna posvećenost, dostupnost i prijateljski odnos koji njeguje s klijentima, njene su najveće vrline. Kad nije na poslu Marina smišlja zdrava vegetarijanska jela, vozi role i organizira TV maratone za ekipu.

marina@mid.hr
Darija
Darija Bonkovic

Naš specijalist za digitalni marketing i prodaju, Darija, uspješno spaja ljubav prema kreativnom pisanju i stečena znanja iz područja oglašavanja i komunikacije. Izvrsno se snalazi u upravljanju marketing strategijama, community managementu i vođenju digitalnih oglašivačkih kampanja.

darija@mid.hr
Igor
Igor Mijatović

Igor snažno vjeruje u povezanost dizajna i tehnologije. Pravi je čarobnjak za doradu i tisak. Savijanje, žlijebljenje, toplo i hladno plastificiranje, kaširanje, postavljanje okvira, montaže i lijepljenja na razne površine, Igor radi k'o od šale. Recite mu Vaše želje i ideje i gledajte kako nastaje izvrstan proizvod.

igor@mid.hr
Boris
Nikola Brboleža

Naš grafički dizajner i fotograf Nikola, drži da tajna dobrog dizajna i fotografije leži u jednostavnosti. Ne samo da s lakoćom prati sve aktualne trendove, nego i smisleno stvara moderne vizuale koji brzo povećavaju vrijednost i prepoznatljivost proizvoda. U slobodno vrijeme pretvara se u vještog kendo borca i vrijedno usavršava svoje vještine.

nikola@mid.hr